Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Izmire Meteor Mu Düştü - Son dakika: İzmir'de meteor mu düştü? İzmir meteor düşmesi ... _ Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü?

Izmire Meteor Mu Düştü - Son dakika: İzmir'de meteor mu düştü? İzmir meteor düşmesi ... _ Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü?. Peki, i̇stanbul'a meteor düştü mü? Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor. Konu ile ilgili merak edilenleri yazımızda ele aldık. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor.

Çevredekiler ve sosyal medya kullanıcıları, meteorun yüksek miktarda ses ve ışığa sebep olduğunu öne sürerken konu. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Konu ile ilgili merak edilenleri yazımızda ele aldık.

METEOR MU DÜŞTÜ, OBRUK MU 'KUP' ÇUKURU GİZEMİNİ KORUYOR ...
METEOR MU DÜŞTÜ, OBRUK MU 'KUP' ÇUKURU GİZEMİNİ KORUYOR ... from www.elazighaberkent.com
Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarındaki sazlık alanda meydana gelen yangının. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. O da düştü tam oldu. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone) ile. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor.

Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü?

Binlerce kullanıcı arasında yapılan yorumlarda. Peki manisa'ya meteor düştü mü? Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. 28.09.2007 22:41 | son güncelleme: Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı. Yüksek ses ve ışıktan bahsediyor herkes gören var mı. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! 'yıldız kayması' olarak da bilinen meteor düşmesi neticesinde olumsuz bir hadise yaşanmadı.

Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone) ile. O da düştü tam oldu.

Meteor düşmesi son dakika! İzmir'e meteor mu düştü? Meteor ...
Meteor düşmesi son dakika! İzmir'e meteor mu düştü? Meteor ... from iaahbr.tmgrup.com.tr
Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Peki manisa'ya meteor düştü mü?

İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu.

Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı. Yüksek ses ve ışıktan bahsediyor herkes gören var mı. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor. Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Konu ile ilgili merak edilenleri yazımızda ele aldık. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü?

Son dakika egeye meteor mu düştü? İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. 'yıldız kayması' olarak da bilinen meteor düşmesi neticesinde olumsuz bir hadise yaşanmadı. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde.

Gök taşı düştü mü? Meteor yağmuru mu? Türkiye'nin birçok ...
Gök taşı düştü mü? Meteor yağmuru mu? Türkiye'nin birçok ... from i.ytimg.com
Peki manisa'ya meteor düştü mü? Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı. İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü?

Peki, i̇stanbul'a meteor düştü mü?

İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor. İzmir'e meteor mu düştü ? Sosyal medya platformu twitter'dan binlerce kişi i̇zmir'de metor düştüğü hakkonda paylaşımlarda bulundu. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Peki manisa'ya meteor düştü mü? Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor.